‘Mallorca ziet toch af van Luque’

Real Mallorca ziet voorlopig af van het aantrekken van Albert Luque van Ajax. In de zaterdageditie van de Spaanse sportkrant Marca houdt de technisch directeur van de eilandbewoners de boot af van een overgang van de dertigjarige spits, die zelf graag naar de club uit de Primera División was gegaan.

‘Luque is een goede speler, die bij zijn club op de transferlijst is geplaatst”, zegt Nando Pons in het medium. “Alleen al om die reden is Mallorca verplicht om de beslommeringen rond zijn persoon in de gaten te houden, maar zijn komst is voor ons nu niet aan de orde.’

Luque, die bij Ajax op een dood spoor is geraakt, liet zich eerder ontvallen wel brood te zien in een terugkeer naar de club waar hij tussen 2000 en 2002 in de basis speelde.

Zie ook eerdere berichten:
12-07-2008: ‘Real Mallorca twijfelt nog over Luque’
11-07-2008: ‘Mallorca heeft belangstelling voor Luque’

Related posts