Kaartverkoop oefenwedstrijden tegen Cardiff en Sunderland maandag van start

Aanstaande maandag, 14 juli, start de verkoop van de twee Britse oefenwedstrijden tegen Cardiff City en Sunderland bij de supportersbalie van de Amsterdam Arena. Het duel Ajax-Cardiff City wordt op vrijdag 1 augustus gespeeld, 19:45 uur lokale tijd. De wedstrijd Sunderland – Ajax staat op 3 augustus op de agenda; aanvang 15.30 uur lokale tijd.

Als je de eerste training aanstaande maandag komt bezoeken, om 11.00 uur op Sportpark De Toekomst, kan je meteen een kaartje halen. De verkoop is alleen bij de supportersbalie. In Wales of Engeland zal er op de wedstrijddag geen stadionverkoop zijn.

Neem een geldig legitimatiebewijs mee, bij voorkeur samen met je oude (seizoen) Club Card omdat elke kaart geregistreerd wordt. Na betaling van €. 12,60 per stuk ontvang je direct het kaartje voor de desbetreffende wedstrijd. Er vind dus geen omwisselprocedure plaats bij het stadion in Cardiff of Sunderland.

Let op: de Supportersbalie is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Bron: Ajaxlife.nl / Ajax.nl

Related posts