Kaarten voor duels Ajax nu ook online te bestellen

Nadat de KNVB besloot in samenwerking met Primera de activiteiten van TicketBox voort te zetten, bleek er een behoorlijk aantal verkooppunten te verdwijnen (zie bericht). Dit heeft Ajax doen besluiten kaartverkoop voor alle Ajax duels online beschikbaar te stellen. De kaarten worden vervolgens thuisgestuurd. Daar waar voorheen alleen kaarten voor wedstrijden met vrije verkoop via internet aan te schaffen waren, biedt de nieuwe webshop alle mogelijkheden zoals die inmiddels gebruikelijk zijn. Dit omvat onder meer verkoop met Club Card-verplichting, aanschaffen van omwisselbiljetten, aankoop van kinder- en overige kortingskaarten en het aankopen van de eigen plaats bij diverse (Europese) bekerwedstrijden.

Klik HIER om naar de kaartverkoopwebsite te gaan en meldt je vast aan!

Related posts