AFCA Supportersclub: ‘Uitgelekte shirt dat op Adidas-site zou hebben gestaan is niet het nieuwe uitshirt’

Het onlangs ‘uitgelekte’ uitshirt dat op de website van Adidas zou hebben gestaan (zie bericht en fototje hiernaast) is niet het nieuw uitshirt. Althans, dat weet de AFCA Supportersclub te melden. De supportersclub heeft bij Ajax de positie verworven om mee te mogen denken over de nieuwe shirts. “Afgelopen seizoen heeft de AFCA Supportersclub het nieuwe uitshirt al mogen aanschouwen”, luidt een verklaring op de website. “Tussentijds is het shirt nog aangepast door de komst van de nieuwe shirtsponsor. Ook heeft er in de kleurstelling enkele aanpassingen plaatsgevonden. Wij kunnen echter met zekerheid stellen, dat het getoonde shirt NIET het nieuwe uitshirt van ons aller Ajax is.”

Wij van AjaxF-side.NL kunnen daarbij aanvullen dat oorspronkelijk de kleurstelling blauw-geel gebruikt zou worden. De gele afzetting zou echter in een later stadium vervangen zijn door een witte. De kleur rood zoals in het shirt dat op de Adidas-webiste zou hebben gestaan is nooit aan de orde geweest. Daarmee lijkt het shirt zoals wij dat onlangs showden (zie hieronder) nog altijd het meeste in de richting te komen.

Related posts