Van Kraaij: ‘(Nog) geen bod van Ajax op Aissati’

PSV heeft (nog) geen bod van Ajax op Ismail Aissati binnen gekregen. Dat zegt technisch manager Adrie van Kraaij van PSV vandaag in De Telegraaf. Sinds de afwijzing van Aissati aan Utrecht zong de Amsterdamse interesse rond in Eindhoven. Onder andere VI wist gisteren te melden dat de middenvelder weer in beeld zou zijn bij Ajax (zie bericht). Een bod is er echter volgens Van Kraaij niet gedaan. “Wij hebben ook begrepen dat hij niet meer naar Utrecht wil en nemen dat voor kennisgeving aan. Iedereen heeft recht op zijn eigen mening,” aldus Adrie van Kraaij.

Of Aissati nu komend seizoen ook daadwerkelijk voor PSV zal uitkomen blijft onzeker. “Ismail is welkom, maar wij weten niet wat hij precies van plan is. Ik ken de geluiden over hernieuwde interesse van Ajax ook, maar een bod hebben we nog niet ontvangen,” aldus Van Kraaij.

Zie ook eerdere berichten:
> VI: ‘Aissati weer in beeld bij Ajax’
> Aissati wil onder contract bij PSV uit: Ajax wellicht weer een optie
> Van Geel: ‘Aissati was niet in beeld bij Ajax’
> Ajax lijkt Aissati te kunnen vergeten nu die waarschijnlijk bijtekend bij PSV
> Ajax moet PSV wel degelijk tot 2009 een afkoopsom betalen voor Aissati
> Van Geel: ‘Aissati ideale opvolger Sneijder’
> Aissati: ‘interesse Ajax streelt me’
> Reker bevestigt nogmaals dat psv Aissati niet wil laten vertrekken naar Ajax
> ‘PSV bood Aissati zelfs aan bij Ajax’
> Aissati heeft afkoopsom, Ajax meldt zich opnieuw
> ‘Aissati al in november 2008 transfervrij’

Related posts