‘Real Madrid akkoord met Van der Vaart’

Voormalig Ajacied Rafael van der Vaart lijkt toch nog zijn gedroomde transfer naar een Spaanse topclub te krijgen. Volgens Marca heeft de 25-jarige middenvelder een akkoord bereikt met Real Madrid en verwacht de Spaanse kampioen ook binnen enkele dagen met Hamburger SV overeenstemming te bereiken over de transfersom.

Real Madrid was al geruime tijd op zoek naar een nieuwe middenvelder. Cristiano Ronaldo stond bovenaan het verlanglijstje van de Spaanse club, maar zijn komst bleek onhaalbaar. Mocht Van der Vaart inderdaad naar Real gaan, dan wordt hij de vijfde Nederlander in de selectie van coach Bernd Schuster. Ook Ruud van Nistelrooy, Arjen Robben, Royston Drenthe en, voormalig ploeggenoot bij Ajax, Wesley Sneijder spelen bij de Koninklijke.

Droom
Voor Van der Vaart zou met een transfer naar Real Madrid een droom in vervulling gaan. De middenvelder heeft Spaanse roots en maakte er nooit een geheim van dat hij droomde van een avontuur bij een mooie club in de Primera Division. Een jaar geleden hoopte hij al op een overstap naar Valencia, maar Hamburger SV weigerde destijds mee te werken. Sindsdien verklaarde Van der Vaart dat hij Hamburger SV ‘alleen wilde verlaten, als hij naar een absolute topclub zou kunnen’. Voor de Duitse club is het ook interessant om Van der Vaart nu te laten gaan, aangezien de Nederlander volgend jaar voor een gelimiteerde transfersom van 1,5 miljoen euro kan vertrekken.

Related posts