Zaakwaarnemer: ‘Geen contact tussen Huntelaar, Manchester en Ajax’

Klaas-Jan Huntelaar heeft geen contact gehad met Manchester United over een transfer. Dat zegt de zaakwaarnemer van de sits; Arnold Oosterveer. Komt er geen goed bod van een club die de spits aanstaat, dan blijft hij bij Ajax, aldus Oosterveer.

De onderhandelingen tussen Huntelaar en Ajax over het openbreken van zijn in 2010 aflopende contract zijn eind juni vastgelopen. Naar verluidt vindt het kamp-Huntelaar de gelimiteerde transfersom van 25 miljoen euro die Ajax in de nieuwe verbintenis wil laten opnemen te hoog.

Sindsdien wordt er in de Engelse kranten vrijwel iedere dag over hem geschreven, of er nu nieuws is of niet. ‘Klaas-Jan slaat een aanbod van een club als Manchester zeker niet af, maar als er geen club komt die zich meldt, dan blijft hij bij Ajax,’ zegt Oosterveer woensdag in een reactie tegen de Daily Mirror.

Oosterveer vervolgt: ‘Een nieuw contract bij Ajax is uitgesloten, maar er is geen contact tussen Ajax en Manchester geweest. Ook zelf heb ik geen contact gehad met Manchester.’ Ajax heeft bij monde van manager technische zaken Danny Blind laten weten Huntelaar niet zonder slag of stoot te laten gaan.

Bron: Sportweek

Related posts