Van Geel naast ADO Den Haag ook in beeld bij Roda JC en Willem II

De eind vorig seizoen bij Ajax opgestapte technisch directeur Martin van Geel (47) staat naast het gister al genoemde ADO Den Haag ook in de belangstelling van Roda JC en Willem II, zo meldt De Telegraaf vanochtend. Bij zowel Roda als Willem II was de Goirlenaar ook als speler actief, bij Willem II werkte hij eerder zeer succesvol als technisch directeur.

Met promovendus ADO Den Haag voerde Van Geel twee weken geleden gesprekken over een functie als algemeen directeur. Harm de Boer verlaat die post nog deze zomer. In Tilburg en Kerkrade willen ze de voormalig profvoetballer als technische baas aantrekken.

Bij Willem II combineert Andries Jonker momenteel de functie van technisch directeur en hoofdtrainer. Zelf gaf Jonker aan dat dit geen ideale situatie is. Roda JC heeft momenteel geen technisch directeur in dienst. Van Geel: “Er spelen een paar dingen in Nederland en er is ook belangstelling uit het buitenland. Ik ben bezig met het maken van een keuze, maar op namen van clubs ga ik niet in.”

Related posts