Opnieuw berichten over belangstelling Ajax, PSV, AZ en Feyenoord voor Ooijer

André Ooijer wordt vandaag opnieuw in vebrand gebracht met Ajax.De bijna 34-jarige verdediger van Blackburn Rovers staat daarnaast ook al in de belangstelling van PSV, AZ en Feyenoord, zo weet de fansite ajaxtoday.nl te melden dat verwijst naar Voetbal International. Alle vier de clubs zijn op zoek naar een ervaren verdediger centraal in de defensie. Grootste struikelblok zouden nog een eventuele transfersom en het salaris van de international zijn.

Ooijer ligt nog één jaar vast in Engeland, waarin hij bovendien een veelvoud verdiend dan wat hij in Nederland kan verdienen. Onlangs werd Ooijer ook al in verband gebracht met Ajax (zie bericht). De vrouw van Ooijer zou echter niet willen dat Andre naar Ajax ging. Zijn vrouw is Joyce vd Kerkhof. Inderdaad: …..de dochter van oud-voetballer Willy van de Kerkhof! Vandaar!

Zie ook eerdere berichten:
03-04-2008: ‘Mevrouw Ooijer staat overgang Andre naar Ajax in de weg’
03-12-2007: ‘Ajax praat vandaag danwel morgen met Ooijer’
01-12-2007: Ook overige media melden (nu pas!) interesse Ajax in Ooijer
14-11-2007: Ajax en feyenoord in de markt voor Andre Ooijer?

Related posts