‘Van Geel nieuwe directeur ADO Den Haag’

Martin van Geel wordt de nieuwe algemene directeur van ADO Den Haag, zo meldt sportblad ELF vandaag. De promovendus is al 2,5 week in gesprek met de 47-jarige Brabander om de vacante positie binnen de club in te nemen. Deze week zou Van Geel, die op 22 april opstapte bij Ajax als technisch directeur, laten weten of hij op het aanbod ingaat.

Binnen de club wil men niet officieel reageren. Harm de Boer, algemeen directeur ad-interim, wil slechts bevestigen dat zijn opvolger binnen veertien dagen bekend wordt gemaakt. “Op namen wil ik absoluut niet ingaan. Ik zal geen enkele naam ontkennen noch bevestigen”, vertelt hij tegenover Sportsignaal Voetbal Magazine.

Van Geel speelde tussen 1977 en 1995 als voetballer bij Willem II, Ajax, Roda JC en Feyenoord. Bij Willem II maakte hij ook zijn debuut als technisch directeur. Daarna vervulde hij dien functie bij AZ en sinds 2005 bij Ajax.

Related posts