Nieuwe uitshirt uitgelekt? Twee varianten doen de ronde

Nadat vorige week een dag voordat het het officieel werd gepresenteerd het nnieuwe thuisshirt uitlekte circuleren nu wederom enkele varianten op het web van het uittshirt dat op vrijdag 25 juli door Ajax pas gepresenteerd zal worden. De kleuren van het shirt zijn al langer bekend: Blauw met een witte afzetting. oorspronkelijk zou er ook een gele afzetting in zitten maar naar verluidt is die alsnog verwijderd. Daarmee lijkt het ontwerp dat Ajax1.nl (zie hieronder links) vandaag aandraagt het niet te gaan worden. Wij kregen een andere versie toegemaild (zie hieronder rechts). Opvallend daarbij is dat de broek in het grijs is. Of het daadwerkelijk een van deze twee gaat worden zal waarschijnlijk pas op 25 juli bekend zijn.


De versie die Ajax1.nl op de kop wist te tikken (links) tegenover die die wij toegezonden kregen met de opvallende grijze broek(rechts)

Related posts