Blind: ‘Met verdediger erbij spelersgroep ingevuld zoals beoogt’

Ajax wil nog een verdediger aan de selectie toevoegen. “Als dat is gebeurd, hebben we onze spelersgroep ingevuld zoals we dat primair voor ogen hadden”, vertelt Danny Blind, technisch manager van de Amsterdammers, in Sportweek. De eerste optie blijft Henrique, die vorige week door Barcelona is vastgelegd.

De Braziliaan zou gehuurd worden. “We zijn de mogelijkheden daartoe aan het aftasten. Maar we sluiten ook andere opties niet uit. Een verdediger heeft nog steeds de prioriteit”, aldus Blind. Een andere optie zou de Braziliaan Amaral kunnen zijn (‘Ajax zie eerdere bericht).

“Daarnaast houden we er rekening mee dat er misschien spelers uit de basis of de breedte vertrekken”, zo houdt Blind een slag om de arm rond o.a. Klaas Jan Huntelaar.

Related posts