‘Van der Vaart wellicht ploeggenoot Heitinga bij Atletico: Bod van 15 miljoen’

Atletico Madrid, de club van John Heitinga, heeft vijftien miljoen euro over voor ex-Ajacied Rafael van der Vaart, zo schrijft het Spaanse El Mundo Deportivo. De Oranje-international heeft al verschillende keren aangegeven graag in de Primera Division te willen voetballen.

Van der Vaart staat momenteel nog tot medio 2010 bij Hamburger SV onder contract. In de overeenkomst is echter een clausule opgenomen waardoor hij na het nieuwe seizoen voor een gelimiteerde afkoopsom van 1,5 miljoen euro kan vertrekken. HSV zal, om meer geld in het laatje te krijgen, wellicht deze zomer instemmen met een transfer.

Atletico, de club zou naast Van der Vaart ook David Silva van Valencia willen overnemen. Voor de middenvelder, die met Spanje op het afgelopen EK de titel greep, zou een bedrag van twintig miljoen euro gereserveerd zijn. Valencia wil Silva onder geen enkele voorwaarde laten gaan.

Related posts