Nieuwe Eredivisiekanaal gaat 29 augustus van start

Volgens De Telegraaf gaat het nieuwe kanaal voor de wedstrijden van eredivisieclubs 29 augustus van start gaat. De distrubutie van dit nieuwe Eredivisiekanaal is volgens De Telegraaf op een haar na rond. Zo word aangegeven dat er al overeenstemming bereikt is over doorgifte met KPN, Tele2 en UPC, terwijl met Ziggo nog wordt onderhandeld.

De prijs voor het eredivisiekanaal komt voor de kijker naar verwachting rond de 10 euro per maand te liggen voor twee duels per week. Voor het totale programma van negen duels per week zou de prijs rond de 15 euro per maand liggen. Eén wedstrijd kijken zou bijna zeven euro moeten kosten.

ook de personele bezetting is zo goed als rond. Zo zal Theo Reitsma de live wedstrijden voorzien van commentaar en gaan de studio-uitzendingen gepresenteerd worden door o.a Humberto Tan en Jan Joost van Gangelen, analyticus is Jan van Halst. De dagsluiting om elf uur ’s avonds is in handen van Wilfred Genee en Johan Derksen.

De samenvattingen uit de eredivisie zijn met ingang van het komende seizoen trouwens, zoals wellicht bekend, weer bij de NOS te zien, waar Tom Egbers de presentatie voor zijn rekening neemt.

Related posts