Van Geel vond twee jaar geleden 450.000 euro te veel voor Sulejmani

Miralem Sulejmani verkast voor een recordbedrag van 16,25 miljoen euro naar Ajax. Een gigantisch bedrag, wat twee jaar geleden 450.000 euro had kunnen zijn. We gaan terug naar twee jaar geleden. Ajax Showtime nam eerder dit jaar contact op met zijn zaakwaarnemer destijds, Mihael Stankovic, om de afgeketste transfer van Sulejmani twee jaar geleden te bespreken.

‘We hebben toen een gesprek met Ajax gehad’, zei Stankovic tegenover Ajax Showtime. ‘Van Geel, Winnie Haatrecht (andere zaakwaarnemer), Miralem, zijn vader en ikzelf waren daarbij aanwezig. We hadden verwacht dat we een contract zouden tekenen, maar dat is niet gebeurd’.

‘Ajax gaf als reden voor het niet contracteren van Miralem op dat hij te duur was’, zegt Stankovic. ‘Ook zouden de risico’s te groot zijn. Volgens mij is dit onzin. Ik denk dat ze niet overtuigd waren van de kwaliteiten van Miralem.’

Zaterdag (vandaag) krabde men zich bij Ajax toch even achter de oren en werd bekend dat Ajax twee jaar geleden een akkoord had met Partizan Belgrado voor een transfer van 450.000 euro. De transfer werd echter geblokkeerd door niemand minder dan Martin van Geel, omdat die het niet zag zitten in Sulejmani.

Bron: Ajaxshowtime.com

Related posts