Ajax en NAC kunnen het maar niet eens worden over transfer Schilder

Volgens BN/ De Stem is de kans groot dat Robbert Schilder zich op 14 juli voor de eerste training bij Ajax moet melden. De Amsterdammers komen er maar niet uit met NAC Breda, de club die interesse heeft in de jeugdinternational. Scihlder is persoonlijk al lang rond met NAC, maar de Bredase club is niet van plan om aan de vraagpijs van Ajax; zo’n vier ton, te voldoen.

NAC zou niet meer dan 300.000 euro over hebben voor de middenvelder. Daar komt mogelijk verandering in, door de transfer van Orlando Engelaar. Engelaar, die ook in de interesse van Ajax stond, vertrekt voor zo’n acht miljoen euro naar Schalke ’04. NAC krijgt drie à vier procent van die transfersom.

Robbert Schilder is zelf vrij duidelijk: hij wil naar NAC. ”Ik wil naar Breda. Punt. Het liefst had ik me afgelopen dinsdag al gemeld bij NAC, maar helaas ben ik geen partij meer in de onderhandelingen.”

Zie eerdere berichten:
25-06-2008:Verschil van een ton tussen vraag Ajax en aanbod NAC transfersom Schilder
24-06-2008:NAC wacht nog op groen licht Ajax over Schilder
13-06-2008:Schilder persoonlijk al akkoord met NAC Breda
13-06-2008:‘Akkoord NAC en Ajax over Schilder nabij’

Related posts