‘Engelse en Griekse club melden zich bij Spartak voor Pavlyuchenko’

Tot op heden hebben zich twee clubs officieel gemeld bij Spartak Moskou voor spits Roman Pavlyuchenko. De technisch directeur, Sergei Shavlo, van Spartak zegt alleen te zijn benaderd door een Griekse club en recent een Engelse club uit de Premier League. Om welke clubs het gaat wil Shavlo niet zegen: “We weten alleen dat een Engelse en een Griekse club haar interesse officieel bij ons hebben gemeld. We hebben van beiden teams geen bod ontvangen”

Het ziet ernaar uit dat Shavlo niet echt warm of koud wordt van de recente interesse van deze Engelse club. “Deze clubs zijn, gezien de Europese standaarden, middelmatige clubs. Het ziet er dus naar uit dat wij en Roman niet voor deze clubs kiezen”. Gezien de sportieve prestaties van Ajax de laatste jaren, lijkt ook Ajax niet aan de gestelde norm van de technisch directeur van Spartak te voldoen.

Gisteren wist maandblad ELF het gerucht te melden dat Ajax een bod had uitgebracht op Pavlyuchenko. Ajax zou bereid zijn geweest om de transfersom van zo’n 16 miljoen euro op tafel te leggen, maar de salariseisen waren te gortig, waardoor de transfer toen niet door ging, aldus ELF. Woensdag meldde VI dat Ajax concrete interesse heeft in de spits. Andere clubs als Real Madrid en Celtic zouden een bod hebben gedaan van respectievelijk 10 en 8 miljoen euro, Spartak Moskou zou 15 miljoen euro vragen.

Pavlyuchenko zelf blijft er nuchter onder: “Engeland en Griekenland? Klint interessant. Ik heb er alleen nog niets van gehoord”

Zie ook eerdere bericht:
02-07-2008: VI: ‘Ajax gaat voor Russische aanvaller Pavlyuchenko’

Related posts