Nieuwe Ajax-thuisshirt gepresenteerd: ‘Het ziet er niet uit!’ Incl. foto’s!

Gisteren lekte al de eerste foto’s uit (zie bericht) maar Ajax en adidas hebben vanochtend met via een speciaal opgezette website officieel het nieuwe Ajax-thuisshirt, seizoen 2008-2009, gepresenteerd. Met de komst van AEGON als hoofdsponsor staat voor het eerst in 18 jaar het logo van de hoofdsponsor weer horizontaal op het shirt.

Gisteren zorgde de foto’s al voor veel ophef onder de fans. Vooral het logo dat er opgestikt zit met een leijke witte achtergrond is voor de meeste fans een doorn in het oog. Volgens Ajax en Adidas is dit gedaan om een stijl te creëren van Ajax-shirts van weleer. Deze ‘klassieke stijl, zoals men het zelf noemt is ook doorgetrokken in de ontwerpstijl van het shirt, met een ronde kraag en getailleerde pasvorm.

Vrijdag 25 juli zal Ajax het nieuwe uitshirt op eenzelfde manier presenteren. De kleuren daarvan zijn al wel bekend: blauw met witte afzetting. Waarschijnlijk zal het logo hetzelfde zijn als op het nieuwe thuisshirt.


Related posts