Kluivert en Arveladze assistenten van Van Gaal bij AZ

De voormalige sterspelers van Ajax; Patrick Kluivert en Shota Arveladze, zijn op dit moment te zien op het trainingsveld van AZ. In Alkmaar assisteren de ex-aanvallers Louis van Gaal bij het leiden van de eerste training van AZ van dit seizoen.

De oud-spitsen waren in het verleden actief voor Ajax en hadden toen Van Gaal als trainer. Arveladze werkte ook in Alkmaar als speler onder Van Gaal, terwijl Kluivert de Nederlandse coach ook nog eens meemaakte bij FC Barcelona. “Ik ben dolblij met de komst van Shota en Patrick”, aldus Van Gaal in een eerste reactie.

Arveladze speelde onlangs zijn afscheidswedstrijd waarbij veel voormalig ploeggenoten van Ajax aanwezig waren. Kluivert hoopt nog altijd op een nieuwe club als speler. Mocht dat niet lukken dan stort hij zich volledig op de trainerscursus Coach betaald voetbal.

Related posts