Bakircioglu krijgt van Van Basten een nieuwe kans zich te bewijzen

Kennedy Bakircioglu krijgt komend seizoen een nieuwe kans bij Ajax, zo heeft de club duidelijk gemaakt aan de zaakwaarnemer van de Zweed; Chiel Dekker. “We hebben de indruk dat de nieuwe leiding alle vertrouwen in Kennedy heeft”, aldus Dekker tegenover Sportweek.

“Vorig seizoen werd hij niet altijd op de juiste manier gebruikt. Er stonden bovendien vier verschillende rechtsbacks achter hem. Al ligt het natuurlijk ook grotendeels aan hemzelf. Marco van Basten en John van ’t Schip weten dat hij bij FC Twente anders speelde, meer hangend op rechts. Een beetje het systeem dat Oranje hanteerde op het EK. Hij is hoopvol gestemd dat hij komend seizoen beter uit de verf komt”, aldus Dekker in Sportweek.

Bakircioglu was teleurgesteld dat hij niet geselecteerd was voor de EK-selectie van Zweden. “Vooral nog, omdat er tijdens het EK twee rechtsbuitens geblesseerd wegvielen. Maar hij is een stabiel persoon. Op 14 juli staat hij er weer”, zo besluit Dekker vol vertrouwen.

Related posts