‘Ajax viste ook achter het net voor Mexicaan Giovani Dos Santos’

De Mexicaan Giovani Dos Santos speelt het komende seizoen voor het Engelse Tottenham Hotspur. De getalenteerde aanvaller kwam bij FC Barcelona weinig aan spelen toe en besloot daarom om naar Londen te vertrekken. Naar nu blijkt was ook Ajax in de race om Dos Santos over te nemen van Barcelona. De jonge Mexicaan koos uiteindelijk echter voor de Spurs. Daarmee is Dos Santos de zoveelste speler waarbij Ajax achter het net vist.

“Ik wil groeien als speler. Mijn besluit is puur op sportieve gronden genomen,” zegt Dos Santos in El Mundo Deportivo. “Ik wilde meer aan spelen toekomen en Tottenham bood me deze kans. Ik had ook contractvoorstellen van Chelsea, Manchester United en Ajax, maar Juande Ramos (manager van de Spurs, red.) was belangrijk voor me in deze keuze.”

Related posts