‘Boca Juniors wil middenveld met Davids, Riquelme en Ronaldinho’

Edgar Davids kan rekenen op de belangstelling van Boca Juniors, zo weet het Argentijnse UOL Fútbol te meldden. Volgens dit medium heeft Boca grootse plannen want de club zou een beoogt middenveld willen hebben met naast Davids ook Juan Román Riquelme en Barcelona-ster Ronaldinho. Sebastián Battaglia, Pablo Ledesma en Leandro Gracián zouden met zijn drieën vervolgens om de vierde plek op het middenveld moeten gaan strijden.

Of het gewenste middenveld van Boca ook daadwerkelijk te realiseren valt lijkt zeer twijfelachtig: Ronaldinho blijft waarschijnlijk in Europa en zal, als hij niet bij Barcelona blijft, vertrekken naar Italië of Engeland. Ook lijkt het niet aannemelijk dat Davids om een Argentijns-avontuur staat te springen. Het lijkt er op dat Boca mag blijven dromen…

Related posts