Grote namen tijdens afscheidswedstrijd Jaap Stam

Alessandro Nesta, Filippo Inzaghi Paolo Maldini, Gennaro Gattuso, Clarence Seedorf, Patrick Kluivert, Dennis Bergkamp en Edgar Davids zijn een aantal van de vele grote namen die acte de présence zullen geven bij de afscheidswedstrijd van Jaap Stam.

De wedstrijd tussen een gelegenheidsteam onder leiding van Guus Hiddink en het Ajax van Marco van Basten wordt op 26 juli in het stadion van FC Zwolle gespeeld.

Namens Nederland hebben onder andere Ronald Waterreus, Frank en Ronald de Boer, Phillip Cocu, Clarence Seedorf, Patrick Kluivert, Dennis Bergkamp en Edgar Davids bevestigd mee te spelen in het gelegenheidsteam van Stam.

‘Rots van Kampen’
De ‘Rots van Kampen’ begon zijn carrière bij FC Zwolle en kwam één seizoen voor de club uit. Via Cambuur Leeuwarden en Willem II belandde hij in 1996 bij PSV. In zijn verdere loopbaan kwam de 67-voudig international uit voor Manchester United, Lazio Roma, AC Milan waarna hij uiteindelijk zijn loopbaan afsloot bij Ajax; ook volgens Stam ‘de mooiste club van Nederland’!

Related posts