‘Benayoun kan bij Ajax meer verdienen dan bij Liverpool’

Ajax heeft Yossi Benayoun een heel aantrekkelijk salaris aangeboden. Dat meldt de Engelse krant The Daily Mail. Volgens dat dagblad zou de Israëlier in Amsterdam meer kunnen gaan verdienen dan de 30.000 Britse ponden per week die de 28-jarige middenvelder bij Liverpool ontvangt. Omgerekend zou hij bij Ajax dus een salaris van meer dan 38.500 euro per week kunnen gaan verdienen.

Daarmee zou hij per jaar, zonder extra premies, minimaal 1.924.000 miljoen euro per jaar gaan verdienen. Daarmee komt hij in de buurt van de grootverdiener bij de Amsterdammers, Albert Luque. De Spanjaard zou ruim twee miljoen per jaar verdienen bij Ajax, ondanks dat hij niet kan rekenen op een basisplaats.

Vrijdagochtend kwamen er plotseling geruchten over het bod van Ajax op Yossi Benayoun. De Amsterdammers zouden de aanvallende middenvelder graag naar de Arena willen lokken. Overigens hebben ook Tottenham Hotspur en Portsmouth interesse in de 28-jarige Benayoun.

Related posts