Ajax biedt op voormalig stagiar Yossi Benayoun

Yossi Benayoun staat volgens de vrijdageditie van De Telegraaf in de belangstelling van Ajax. De ochtendkrant maakt melding van een bod van zes miljoen euro op de 28-jarige middenvelder van Liverpool. Benayoun kwam vorig jaar zomer over van West Ham United, maar mag bij een goed bod vertrekken uit de Engelse havenstad. De 63-voudig Israelisch international werd afgelopen seizoen door zijn veelzijdigheid door manager Rafael Benítez op verschillende posities gebruikt, maar wist uiteindelijk geen basisplaats te veroveren.

De voormalig speler van Maccabi Haifa en Racing Santander verscheen in de Premier League in 30 wedstrijden binnen de lijnen, waarvan de helft als invaller. In het Champions League-duel tegen Besiktas (8-0 winst) liet de voormalig stagiair van Ajax van zich spreken door drie keer te scoren en bij de andere treffers betrokken te zijn.

Related posts