‘Real Madrid verplaatst aandacht van Huntelaar naar veel goedkopere Pavlyuchenko’

Klaas Jan Huntelaar raakt uit beeld bij Real Madrid. De Madrilenen hebben een bod neergelegd bij Spartak Moskou voor Roman Pavlyuchenko, zo meldt Ajaxshowtime.com. Bern Schuster wil graag nog een jongeling achter het oude spitsenduo Van Nistelrooy (32) en Raul (31). Vandaar dat Ajax en Real Madrid de constructie zochten om Huntelaar nog een jaar bij Ajax te stallen. De Koninklijke moet echter 35 miljoen euro betalen voor Huntelaar, terwijl Pavlyuchenko 10 miljoen euro kost.

Spartak Moskou heeft ook een bod van Celtic ontvangen van 8 miljoen euro voor Pavlyuchenko. Iedereen weet dat de strijd tussen Celtic en Real Madrid gelopen koers is. Door de ontwikkelingen van Rusland en de uitschakeling van Oranje lijkt nieuwbakken Ajax-coach Marco van Basten dus een mazzeltje te krijgen. Zoals Cruijff altijd verwoordde, ieder nadeel heeft zijn voordeel.

Related posts