‘Ajax-bod op Henrique door Palmeiras afgewezen’

Het bod dat Ajax op Palmeiras-speler Henrique heeft uitgebracht is te laag bevonden. Dat heeft technisch directeur Genaro Marino gezegd tegen het Braziliaanse Super Esportes. Ajax deed vorige week volgens verschillende media een bod van acht miljoen euro op de verdediger. Palmeiras bevestigde het bod maar voegt er direct aan toe het bod te laag te vinden. De beleidsbepalers denken meer geld uit de verdediger te kunnen halen met de Olympische Spelen op komst. Bovendien wil technsch directeur Genaro Marino het talent behouden omdat hij pas net in de ploeg staat en binnen het plaatje past om een team mee op te bouwen.

Financieel heeft Palmeiras weinig speelruimte, maar omdat de club slechts twintig procent van de transferrechten heeft is het belang van verkoop voor hen relatief klein. Henrique is voor een groot deel ‘eigendom’ van Traffic, het bureau dat tachtig procent van de transferrechten van de speler in bezit heeft. Traffic zal uiteindelijk moeten beslissen of Henrique vertrekt en tegen welk bedrag.”

Zie ook eerdere berichten:
25-06-2008: ‘Ook PSV gaat bod doen op Henrique’
24-06-2008: Zaakwaarnemer: ‘Ajax doet bod van 8 miljoen op Henrique’

Related posts