TC Tubantia: ‘Engelaar forceert breuk’, Schalke’04 of toch Ajax

Volgens het regionale dagblad TC Tubantia, is Orlando Engelaar uit op een breuk met zijn huidige werkgever FC Twente. Aanstaande donderdag zal Engelaar zich niet melden op de eerste training van de tukkers.

Engelaar is al een tijd lang onderwerp van gesprek. In de winterstop deed Ajax al een poging om de boomlange middenvelder naar Amsterdam te halen, maar kreeg toen te horen dat er niet over een overgang te praten viel. (zie eerder bericht).

Engelaar zelf heeft inmiddels zijn zinnen gezet om zijn trainer Fred Rutten te volgen naar Schalke’04, maar beide clubs kunnen het niet eens worden over de transfersom. Of Ajax wederom stappen gaat ondernemen om Engelaar te strikken is nog niet bekend, maar dat de middenvelder een stap hoger op wil is duidelijk, na zijn verdienstelijk optreden in Oranje op het afgelopen EK.

Related posts