Zaakwaarnemer: ‘Ajax doet bod van 8 miljoen op Henrique’

Ajax heeft zich gemengd in de strijd om Henrique Adriano Buss, kortweg Henrique. In een reactie aan het Braziliaanse sportmedium Gaceta Deportiva laat zaakwaarnemer André Cury dinsdag ontvallen dat Ajax tot dusverre als enige een officieel bod van acht miljoen euro hebben uitgebracht op de verdediger van Palmeiras.

Volgens de belangenbehartiger van de Braziliaanse verdediger, is de belangstelling van Ajax het meest concreet. Het bod van Ajax is in beraad genomen door Palmeiras, aangezien de club maar recht heeft op een klein gedeelte van de transfersom. Het grootste deel zou gaan naar voormalig werkgever Coritiba, het zaakwaarnemersbureau Traffic en Henrique zelf.

Ook FC Barcelona schijnt zich overigens gemengd te hebben in de strijd om de 21-jarige verdediger, en zou bereid zijn 10 miljoen over te maken.
Henrique die een half jaar geleden overkwam van Coritiba, heeft inmiddels vijf van de zeven wedstrijden in de basis gestaan bij Palmeiras. De 21-jarige verdediger maakte eind februari zijn debuut in de Copa do Brasil, en deed daar totaal vier wedstrijden mee.

Bron: Voetbalzone.nl

Related posts