Nederlandse topclubs maar ook Inter kan Arshavin vergeten: Rus wil alleen naar Engeland of Spanje

De smaakmaker van de Russische ploeg op het Europees kampioenschap in Oostenrijk en Zwitserland;Andrei Arshavin, heeft tal van aanbiedingen op zak van grote clubs. ”Ik snap dat hij in Europa wil spelen,” gaf zijn huidige coach bij Zenit Sint-Petersburg; Dick Advocaat, toe tegenover de BBC. “Ik denk dat hij al enkele clubs in zijn hoofd heeft. Sommige Engelse clubs en andere in Spanje.” De voormalig bondscoach van het Nederlands elftal geeft toe dat er weinig hoop is voor het eveneens geïnteresseerde Internazionale. “Dat zijn namelijk de enige twee landen waarin hij wil spelen.”

Bij Zenit rekent men in ieder geval al niet meer op de 27-jarige Arshavin. “We hebben een gesprek gehad en hij vindt het tijd om op deze leeftijd een stap voorwaarts te maken. Eén van je beste spelers verliezen is altijd vervelend, maar als coach moet ik realistisch zijn: het is tijd voor hem om te gaan.”

Related posts