Zaakwaarnemer Argentijn Cardozo: ‘Ajax heeft zich gemeld’

De belangstelling van Ajax voor de Argentijn Neri Cardozo lijkt meer dan een van de vele vage geruchten. Volgens de zaakwaarnemer van de speler is de Amsterdamse club serieus geïnteresseerd in de diensten van de spelmaker en heeft de club zich gemeld bij hem. Dit openbaarde de agent tegenover het dagblad Olé.

“Vijf clubs hebben zich gemeld bij mij, waaronder Galatasaray, Ajax, América, Olympiakos Pireaus en Borussia Mönchengladbach”, aldus de belangenbehartiger van Cardozo, Fernando Hidalgo. De interesse van de Amsterdammers voor de 21-jarige middenvelder bevindt zich echter nog wel in de prille fase.

Cardozo is één van de vele spelers die in verband wordt gebracht bij Ajax voor de positie van ‘nummer 10’. Eerder trachtte de hoofdstedelingen vergeefs Luka Modric en Yoann Gourcuff naar de club te trekken, maar beiden zagen meer heil in een buitenlandse topcompetitie.

Zie ook eerdere bericht:
Alweer een Argentijn in verband gebracht met Ajax: Neri Cardozo(21)

Related posts