Huntelaar heeft geen zin in Internationale

Mocht Klaas-Jan Huntelaar uit Amsterdam vertrekken, dan maakt hij in ieder geval niet de overstap naar Inter Milaan. Dat laat die Italiaanse ex-voetballer en ‘Nederland-expert’ Paolo Faccini weten aan de Italiaanse krant Il Romanista. Faccini beroept zich op een gesprek met de zaakwaarnemer van Huntelaar, Arnold Oosterveen. Oosterveen zou gezegd hebben dat Internazionale geen optie is voor hem.

‘Ik heb met zijn zaakwaarnemer Arnold Oosterveen gesproken,” zegt Faccini. ”Toen ik een aantal clubs noemde, waaronder Inter Milaan, zei hij dat Huntelaar in ieder geval niet naar Inter Milaan gaat.” Faccini wist dat Internazionale belangstelling heeft voor de Ajacied, maar een overgang naar de ploeg van de ex-Ajacieden Christian Chivu, Zlatan Ibrahimovic en Maxwell zou Huntelaar dus niet zien zitten.

Eerder deze week wist Faccini aan dezelfde krant ook al te melden dat het Italiaanse AS Roma ook interesse heeft in de international. AS Roma zou de vraagprijs echter niet kunnen betalen. Ajax wil graag 30 miljoen hebben voor de topscorer, maar de Romeinen kunnen niet verder gaan dat twintig miljoen euro.

Naast deze Italiaanse ploegen worden ook Europese topclus als Real Madrid, Barcelona en Manchester United vaak aan Huntelaar gelinkt. De Ajacied heeft belangstelling getrokken van die clubs door zijn goede optredens in de Eredivisie. Op het Europees Kampioenschap moest hij het doen met slechts één basisplaats. Hij mocht in het ‘B-team’ opdraven tegen Roemenië. In die wedstrijd wist hij overigens wel het net te vinden.

Bron: Ajax.nieuwslog.nl

Related posts