Cvitanich verliest afscheidsduel maar wordt wel Argentijns topscorer

Dario Cvitanich heeft zondagavond zijn laatste wedstrijd voor Banfield gespeeld. De kersverse aankoop van Ajax scoorde wel twee keer maar dit was niet genoeg voor de winst tegen River Plate. Na een 2-0 voorsprong voor Banfield werd het nog 2-3.

Vlak voor rust opende de Argentijn de score. Via een lage voorzet voor het doel tikte Cvitanich binnen. In de 51 minuut benutte de Ajacied een strafschop, deze had hij zelf knap versiert. Een kwartier later kwam River Plate met de aansluitingstreffer. In de 83ste en 86ste minuut trok River de wedstrijd naar zich toe. Oud-Ajacied Mauro Rosales mocht ook nog invallen bij River Plate, in de tweede helft.

Cvitanich is mede door deze doelpunten de topschutter van Banfield. Hij heeft 13 doelpunten gescoord. Vanaf 2003 speelde de spits al bij Banfield. Nu verhuist hij voor 6,5 miljoen naar Ajax.

zie ook eerdere berichten:
>: Darío Cvitanich verkozen tot speler van het jaar bij Banfield
>: Ajax ging met aantrekken Cvitanich niet over een nacht ijs
>: ‘Hallo, ik ben Darío Cvitanich, aangenaam’
>: Cvitanich voor 5 jaar naar Ajax
>: Transfer Cvitanich nog niet afgerond
>: ‘Heethoofd Dario Cvitanich morgen naar Nederland en vrijdag medisch gekeurd’

Related posts