De Visser geeft duidelijkheid: ‘Absoluut geen aanbieding gehad van Ajax’

Piet de Visser heeft gisteravond in het tv-programma Studio Sportzomer van de NOS aan alle geruchten een eind gemaakt. De meesterscout werd de voorbije weken aan Ajax gelinkt, maar volgens De Visser zelf is er geen sprake van een eventuele samenwerking met de Amsterdamse club. Ajax-scout Hans van der Zee liet eind april al weten dat zijn club De Visser graag zag komen.

De Visser is beschikbaar voor andere clubs, omdat hij onlangs besloot te vertrekken bij PSV, waar hij hoofd van de scoutingafdeling was. De voormalig-trainer van onder andere Sparta, AZ, Roda JC en Willem II zag een verdere samenwerking niet meer zitten, nadat hij een conflict had gehad met algemeen directeur Jan Reker.

De Visser liet in Studio Sportzomer weten dat er geen sprake is van een overgang naar Ajax. “Ik heb absoluut geen aanbieding van Ajax gehad”, klonk de Zeeuw duidelijk. De Visser is overigens nog wel gewoon adviseur voor Chelsea. De 73-jarige gaat echter nog wat anders doen bij de Engelse topclub. Hij zal meer met de jeugdspelers van Chelsea gaan doen, onder leiding van Frank Arnesen de manager van The Blues.

Related posts