Drama voor Boulahrouz: Dochtertje overleden

Khalid Boulahrouz heeft na de fraaie prestaties met Oranje een groot persoonlijk drama moeten incasseren: Anissa, het woensdag te vroeg geboren dochtertje van de verdediger en zijn vrouw Sabia, is overleden. Spelers en staf van het Nederlands elftal laten in een reactie weten aangeslagen te zijn door het slechte nieuws. Boulahrouz verliet woensdag de training van Nederland in Lausanne, nadat zijn vrouw met zwangerschapscomplicaties in het ziekenhuis was opgenomen.

Uit piëteit met Sabia en Khalid Boulahrouz is de voor donderdag geplande persbijeenkomst in het Olympisch museum geannuleerd. Wel begint om 14.00 uur op die locatie een persconferentie met bondscoach Marco van Basten en aanvoerder Edwin van der Sar.

Boulahrouz heeft inmiddels aangegeven bij Oranje in het trainingskamp te blijven. Hij heeft van Marco van Basten toestemming om zo vaak als hij wil zijn vrouw te bezoeken.

Related posts