Alweer een Argentijn in verband gebracht met Ajax: Neri Cardozo(21)

Binnen nu en enkele weken zal Ajax opnieuw een Argentijnse speler contracteren. Dit ligt volgens diverse kranten in de lijn der verwachting. Ajax wordt de laatste tijd veelvuldig gekoppeld aan allerlei Argentijnse talenten. Verdediger Jonathan Maidana werd al eerder genoemd maar volgens de Argentijnse krant La Gaceta staat ook de 21-jarige spelmaker van Boca Juniors; Neri Cardozo hoog op het verlanglijstje van Ajax. Cardozo zou volgens La Gaceta ook worden gevolgd door Olympiakos, America, Kayserispor en Galatasaray, maar Ajax zou hem zelfs al een contract aangeboden hebben.

Cardozo zelf zou ook wel oren hebben in een overgang naar Europa. “Ik ben op het moment gekomen dat ik een grote stap wil maken en wil emigreren”, aldus de international, die ondanks zijn jonge leeftijd al 125 duels voor Boca Juniors speelde.

Een slordige twee maanden geleden contracteerde Ajax al Dario Cvitanich. De spits kwam voor ongeveer zes miljoen euro over van Banfield en tekende een meerjarig contract in de Amsterdam.

Bron: Soccernews.nl

Related posts