Advocaat zit ook achter Maidana aan

Ajax heeft in de strijd om Jonathan Maidana stevige concurrentie gekregen van Zenit Sint-Petersburg. Ook de Russische landskampioen heeft de mandekker van Boca Juniors een contractaanbieding gedaan.

Volgens La Gaceta gaat Maidana beide voorstellen komende week rustig bestuderen. De verdediger wil bepalen welke club het beste bij hem past en neemt daarna zijn beslissing. Hij zegt ook het voetbalniveau van beide clubs mee te nemen in zijn beslissing, wat in het voordeel kan pleiten van Zenit, omdat de club komend seizoen uitkomt in de Champions League.

Recentelijk wist Ajax wel de slag te winnen om de Argentijnse spits Dario Cvitanich. De goaltjesdief komt voor 6,4 miljoen euro over van Banfield. Verder heeft Ajax een oogje op de Argentijnen Neri Cardozo (Boca Juniors) en Pablo Aimar (Real Zaragoza).

Related posts