Nederland wint van Roemenië en houdt de nul: win 225 euro!

Nederland is door de zeges op werledkampioen Italië en vice-wereldkampioen Frankrijk opeens naast Portugal dè grootste favoriet voor de eindzege op het EK. Bij de bookmakers is er dan ook een stuk minder geld te verdienen als je nu nog inzet op een EK-titel van Oranje. Toch zijn er nog leuke winsten te behalen, zeker omdat je bij onze huisbookmaker Unibet je startbadrag tot 50 euro verdubbeld krijgt.

Zet je nu 50 euro in op bijvoorbeeld winst van Oranje op Roemenië in de laatste poulewedstrijd waarbij Nederland de nul houdt dan krijg je 4,5 maal je inleg, ofwel 225 euro! Denk jij dat Nederland het eerste doelpunt scoort in de wedstrijd tegen Roemenië dan kun je door die 50 euro in te zetten 112,50 verdienen.

Klopt je weddenschap niet, dan is er niets aan de hand! Doordat Unibet je saldo verdubbeld heeft heb je nog steeds 50 euro op je rekening staan! Geen risico dus!

Meld je dus hier direct aan, zonder risico!

Hoe werkt het?
Vul het registratieformulier in, stort 50 euro op je spelrekening en Unibet verdubbeld dit direct naar 100 euro! 50 euro GRATIS dus! Het is een 100% bonus met een maximum van 50 euro. Indien je dus maar 15 euro stort, zal je bonus 15 euro bedragen.

Related posts