Huntelaar mist de Oranje-bus maar ontloopt straf

Klaas-Jan Huntelaar heeft vanmorgen de spelersbus van het Nederlands elftal gemist en moest met de auto naar het trainingsveld. Normaal gesproken moeten de spelers bij Marco van Basten als ze te laat zijn voor straf een mop vertellen aan de groep, maar volgens Van Basten ging het dit keer om een ongelukkige samenloop van omstandigheden. Alle koppen waren geteld, dacht de bondscoach maar hij had kennelijk zelf ook misgeteld.

‘We waren in de veronderstelling dat alle spelers in de bus zaten, maar later kwamen we er achter dat Klaas-Jan er niet was. Het was gewoon een samenloop van omstandigheden. We hadden een paar keer gefloten en geroepen en dachten dat iedereen er was. Hij hoeft dus geen mop te vertellen,’ aldus een lachende bondscoach.

Over de besloten training deed Van Basten niet geheimzinnig: ‘We hebben een potje voetbaltennis gespeeld, het was een ontspannen ochtend. Sommige spelers zijn namelijk toch een beetje vermoeid, maar dat is niet meer dan logisch na zware wedstrijden tegen de wereldkampioen en de vice-wereldkampioen.’

Related posts