Huntelaar: ‘Ik het gevoel dat ik op het punt sta een grote stap te gaan maken’

Klaas-Jan Huntelaar heeft in een interview met de Spaanse sportkrant AS laten doorschemeren wel trek te hebben in een nieuw avontuur. De aanvaller van Ajax geeft aan dat hij enkele optie heeft, maar pas na het Europees kampioenschap zal beslissen over zijn verdere loopbaan.

“Momenteel ben ik in gesprek met Ajax”, vertelde de international van Oranje. “Maar er zijn veel mogelijkheden op dit moment. Ik heb wel het gevoel dat ik op het punt sta om een grote stap te gaan maken. Deze kansen krijg je niet vaak in je leven’, aldus Huntelaar.

Huntelaar laat weten na het Europees Kampioenschap een beslissing te nemen over zijn toekomst. “Van Basten heeft me laten weten dat hij wil dat ik bij Ajax blijf. Hij heeft gezegd een team wil bouwen dat belangrijke prijzen in Europa kan winnen en dat daarvoor nodig is dat spelers als ik bij Ajax blijven.”

Volgens diverse kranten is Real Madrid een belangrijke gegadigde voor de diensten van de goaltjesdief. “Het is een club dat ik altijd al mooi heb gevonden. Ze hebben de mogelijkheid om prijzen te winnen en dat is belangrijk voor me.”

Op het Europees kampioenschap komt de Ajacied vooralsnog niet in actie. Bondscoach Marco van Basten geeft de voorkeur aan Ruud van Nistelrooy, maar mogelijk mag Huntelaar dit EK aanstaande dinsdag voor het eerst opdraven in het laatste groepsduel tegen Roemenië.

Bron:Soccernews.nl

Related posts