DJ Wes zorgt voor sfeer in Oranje-kleedkamer

Wat al bij veel landen en clubs gebeurt, is nu ook geïntroduceerd bij het Nederlands Elftal: muziek in de kleedkamer. Voor aanvang van de wedstrijden luisteren de spelers sinds kort naar nummers die DJ Wesley Sneijder op zijn iPod heeft gezet.

Ik heb de bondscoach om toestemming gevraagd en hij is akkoord gegaan, aldus Sneijder.
We hebben het nu bij drie interlands gedaan en het komt de sfeer ten goede. Er klinkt van alles uit de luidsprekers. Van Geer en Goor, Froger, Hazes, tot een lekkere house-remix met een goede bounce.
Bij clubs als Real Madrid en Liverpool is er voor elke wedstrijd muziek in de kleedkamer en bij Oranje vond ik het voorheen altijd vrij stil in de kleedkamer. Je krijgt dat jongens in zichzelf gekeerd raken als ze alleen naar hun eigen iPod luisteren. Sneijder is voorlopig als de vaste dj van Oranje aangewezen.

Related posts