Ajax meldt zich bij Linse voor Boulahrouz

Khalid Boulahrouz heeft niet te klagen over een gebrek aan interesse. De verdediger staat onder contract bij Chelsea maar kwam het afgelopen seizoen uit voor Sevilla, waar hij mede door blessures een weinig succesvol seizoen doormaakte. Toch zijn er clubs die hem graag willen inlijven. De interesse van Olympique Marseille was al bekend, maar ook Hamburger SV en Ajax zouden Boulahrouz graag zien komen.

De Oranje-international kwam eerder al uit voor Hamburger SV. Daar verdiende hij uiteindelijk zijn transfer naar Chelsea. Dat avontuur liep echter uit op een teleurstelling. Volgens Sportweek maakt HSV een goede kans, omdat hij dan weer samen kan werken met Martin Jol. Boulahrouz trainde eerder al onder de Haagse oefenmeester bij RKC Waalwijk.

Ondanks dat wil Ajax een poging wagen om de Kannibaal vast te leggen. De Amsterdammers hebben zich inmiddels gemeld bij zijn zaakwaarnemer, Rodger Linse. Een transfer zit er voorlopig nog niet in. Linse liet onlangs weten dat er pas na het Europees kampioenschap een beslissing zal vallen. “Ik heb met Khalid afgesproken dat we pas na afloop van het EK met elkaar gaan zitten om alle opties te bespreken. Er hebben zich de voorbije dagen meer clubs gemeld, maar daar val ik Khalid op dit moment niet mee lastig.”

Related posts