Blessure Huntelaar valt mee, Robben op de weg terug, zorgen om Melchiot

Op de persconferentie maakte Van Basten vanmiddag bekend dat de kwetsuur van Huntelaar lijkt mee te vallen. “We bekijken donderdag of hij weer kan meetrainen. Het gaat verder goed met hem.” De Ajacied raakte gisteren geblesseerd tijdens de training. Pas later kreeg hij klachten aan zijn kuit. Hierdoor nam hij vandaag geen deel aan de training, die overigens besloten was.

Arjan Robben en ex-ajacied Mario Melchiot trainden vandaag nog apart, maar over Robben is Van Basten optimistisch. “Het lijkt de goede kant op te gaan. In het meest positieve scenario kan hij meespelen in het duel met de Roemenen.” Melchiot herstelt minder goed van een geïrriteerd schaambeen. “Zijn herstel blijft een beetje haperen. Wat dat betreft is het goed dat Khalid Boulahrouz bij de groep zit”, aldus Van Basten.

Related posts