Toto durft gokje met EK niet aan, Unibet wel!

De Toto heeft zich de woede van vele duizenden gokkers op de hals gehaald door vroegtijdig weddenschappen op het EK voetbal niet meer aan te nemen. De Toto besloot tot die rigoureuze maatregel uit vrees voor te weinig winst. Wie afgelopen weekend een naar nu is gebleken winstgevend gokje wilde wagen op overwinningen van Tsjechië, Portugal, Kroatië en Duitsland, kreeg van de aanbieder van sportweddenschappen in ons land al uren voor de gebruikelijke sluitingstijd nul op het rekest. Directeur Tjeerd Veenstra bevestigde gisteren de opmerkelijke gokstop, die ook vijf andere combinaties betrof.

Volgens de Toto was het inzetten op deze winnende combinatie vroegtijdig stopgezet omdat anders een te hoog winstbedrag naar de spelers zou gaan. ” Wij hebben niet de mogelijkheid om het risico van een te grote uitbetaling te ‘verzekeren’ met het aangaan van andere weddenschappen”, legt directeur Veenstra uit.

Toto-spelers reageerden gisteren verbolgen op de gang van zaken. “Op deze manier jaagt de Toto iedereen rechtstreeks naar concurent Unibet, die bovendien veel beter uitbetaald. Het bedrijf maakt reclame met de slogan Toto daagt je uit, maar geeft vervolgens niet thuis als het risico te groot wordt”, zegt een van hen.

Een andere gokker, die een prijs van ruim acht keer zijn inzet misliep, heeft eveneens geen goed woord over voor de handelwijze van de Toto. ” Het is bijzonder flauw om gokkers te dwingen om uitgerekend bij een EK op niet-logische uitslagen te spelen, bij Unibet is dit wel mogelijk.” Het was bij de Toto namelijk alleen mogelijk om bijvoorbeeld Duitsland en Portugal te laten verliezen.

“Toen duidelijk werd dat spelers niet meer bij de Toto terechtkonden, hebben veel gokkers besloten om via Unibet te spelen”, vertelt een goklustige oranje fan van die anoniem wenst te blijven. “En nu ik ook nog gewonnen heb reken ik erop dat meer mensen overstappen naar concurent Unibet.”

Ook een gokje wagen en zelfs nu zonder risico tot 50 euro inzetten? Meld je hier direct aan, zonder risico!.

Related posts