Douglas mag niet naar Ajax, Feyenoord of Schalke 04

Douglas Franco Teixeira blijft voorlopig bij FC Twente. De verdediger werd vorige zomer overgenomen van het Braziliaanse Joinville EC en maakte sinds zijn debuut in december 2007 een stormachtige ontwikkeling door. Dit bleef niet onopgemerkt bij andere clubs. Ajax en Feyenoord toonden interesse. Daarnaast kon Douglas met trainer Fred Rutten mee naar Schalke 04.

FC Twente-voorzitter Joop Munsterman heeft in TC/Tubantia echter laten weten dat er voor de 20-jarige Braziliaan geen transfer in zit naar één van drie clubs. “Die gaat onder geen beding weg bij ons”, is de duidelijke taal van de voorzitter. FC Twente lijkt Orlando Engelaar wel kwijt te raken, al is de deal nog steeds niet rond. “Het verschil tussen vraag en aanbod is veel te groot. En sinds dat eerste gesprek heeft Schalke zich nog niet weer bij ons gemeld.”

De Tukkers hebben al wel een versterking voor op het middenveld binnen. FC Twente neemt Cheik Tioté over van Anderlecht. De Ivoriaan kwam het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Roda JC. Munsterman verwacht dat de transfer van Tioté binnenkort afgerond zal worden, zo meldt TC/Tubantia.

Related posts