Denk jij dat Oranje de Italianen gaat verslaan? Zet dan zonder risico in en win veel geld!

Vanavond is het dan eindelijk zover. Dan trapt eindelijk ook Oranje af op dit EK. Oranje kan direct de borst nat maken want het treft meteen een tegenstander van formaat: Italië. Denk jij dat Oranje de Italianen gaat verslaan? Bezoekers van AjaxF-side.NL hebben de mogelijkheid om bij onze huisbookmaker Unibet zonder risico 50 euro in te zetten. Zet je die in op EK-winst van Oranje op Italië dan win je maar liefst 167,50 euro. Verliest Oranje uiteindelijk of wordt het een gelijkspel, dan is er niets aan de hand en behoudt je gewoon je 50 euro. Geen risico dus! Meld je dus hier direct aan, zonder risico!

Hoe werkt het?
Vul het registratieformulier in, stort 50 euro op je spelrekening en Unibet verdubbeld dit direct naar 100 euro! 50 euro GRATIS dus! Het is een 100% bonus met een maximum van 50 euro. Indien je dus maar 15 euro stort, zal je bonus 15 euro bedragen.

Andere favoriet?
Geloof jij niet zo in de kansen van Oranje? Denk jij bijvoorbeeld dat Italië Europees kampioen gaat worden. Je ontvangt dan 8 maal je inleg als de Azurri daadwerkelijk EK-winnaar worden. Een andere favoriet? Zoek hem op en win!

Meld je dus hier direct aan, zonder risico!

Related posts