Ajax heeft weer interesse in oude huurling

Ajax wil zich voor komend seizoen versterken met Luis Kasmirski Felipe. Dit wist de Spaanse Sportkrant Don Balon vanmorgen te meldden in de papiere uitgave van de krant. De Amsterdammers willen de linksback, die ook links op het middenveld uit de voeten kan, graag overnemen van Deportivo de La Coruña. Toen Maxwell in 2005 geblesseerd raakte, huurde Ajax de verdediger van Figueirense. Real Madrid haalde na één half jaar Felipe naar Spanje, maar overtuigde er niet. Deportivo de La Coruña liet de Braziliaan, met Poolse achtergrond, opbloeien in Spanje.

Volgens Don Balon was Marco van Basten, destijds trainer Jong Ajax, wel onder de indruk van Felipe. Ajax liet de Braziliaan te makkelijk gaan en dit zou de zoveelste speler worden die Ajax voor een groter bedrag (circa. 5 miljoen) terug komt.

De krant zette het nieuwsbericht in een blok met andere geruchten. Of dit bericht dan ook waar is, valt te betwijfelen. Wel zou het een noodzaak zijn voor Ajax, gezien het afgelopen seizoen 46 doelpunten tegen kreeg, een negatief record binnen Ajax.

Bron : Voetbalmax

Related posts