Jeugd grossiert in prijzen: C1 kampioen, C2 en D3 pakken Supercup: B1 en A1 verliezen

Diverse jeugdteams van Ajax stonden gisteren in finales voor de Supercup en de nationale beker. De C1 werd kampioen van Nederland. De pupillen van trainer Wim Kwakman wonnen de spectaculaire wedstrijd met 6-3 van Feyenoord. Voor de spelers van Ajax B1 was de wedstrijd om de Super Cup er net een te veel in het voor velen zware seizoen. Feyenoord won met 5-0.

Ajax D3 pakte de Super Cup te pakken. De Ajacieden wonnen de strijd na een 2-0-achterstand van Elinkwijk met 3-2. Ajax C2 heeft in Almere de strijd om de Super Cup tegen SVW’27 gewonnen. Op het complex van FC Omniworld zegevierde het team van trainer Bryan Roy met 5-1. Ajax A1 heeft de bekerfinale na een strafschoppenserie verloren van sc Heerenveen. De Ajacieden gaven in de reguliere speeltijd een 2-0-voorsprong weg. Ajax C1 is kampioen van Nederland!

Related posts