Zaakwaarnemer Huntelaar haalt opnieuw fel uit naar nep-zaakwaarnemer

De Italiaanse zaakwaarnemer Vincenzo Morabito deed zich afgelopen dagen in de media weer ongegeneerd voor als zaakwaarnemer van Huntelaar. Hij bracht in Italië het bericht naar buiten dat Huntelaar in gesprek zou zijn met Real Madrid en aan de vooravond zou staan van een transfer. Dat nieuws werd in diverse landen door media opgepikt. Vanavond uitte de echte zaakwaarnemer van Huntelaar Arnold Oosterveer tegenover Sportinglife.com opnieuw zijn onvrede over die uitlatingen.

‘Het is belachelijk. Ik kende dit verhaal niet, maar ik kan wel vertellen dat het gehele bericht onzin is. Er is geen contact met Real Madrid of welke club dan ook. Morabito is geen zaakwaarnemer van Klaas-Jan en we hebben hem al vaker gesommeerd te stoppen met die verhalen. Ongelofelijk. Het is ook een schande dat een gerenommeerde krant als L’Equipe dit soort onzin meldt.’

Zie ook eerdere bericht:
Nep zaakwaarnemer Huntelaar laat weer van zich horen

Related posts