Sneijder staat te trappelen voor begin EK: ‘Italianen en Fransen zijn óók bang voor ons’

In de papieren editie van Sportweek (de EK Special) zegt Wesley Sneijder op het EK de Fransen en Italianen niet te vrezen. ‘We moeten de tegenstander niet te groot maken. Dat is een beetje Nederlanders eigen. Kijk nou naar de Italianen. Die zijn óók bang voor ons hoor, die zijn als de dood. De Fransen idem dito. Ik weet zeker dat ze hun borst nat zullen maken’, aldus de tweebenige ex-Ajacied en tegenwoordig Oranje-regisseur op het middenveld. ‘Ik denk dat de toplanden niet veel voor elkaar onder doen. Wij behoren tot de betere teams, dus maken we een kans, óók tegen Italië’, aldus Wesley.

De middenvelder van Real Madrid verkeert in topvorm. ‘Ik voel de vorm nu echt toenemen. Zeker na het zien van de beelden van het EK ’88 begint het te kriebelen bij me. Van mij mag het toernooi eerder morgen dan volgende week beginnen.’

Related posts